jueves, 19 de marzo de 2015

domingo, 15 de marzo de 2015

VACANCES 2015


El divendres 13/03/2015, el Comitè d'Empresa va tornar a emetre un altre comunicat sobre el tema de les vacances d'aquest any.

Al tauló d'anuncis del Comitè, ubicat al costat dels marcadors, teniu exposat una còpia del pacte signat sobre les vacances entre Direcció i Comitè d'Empresa.

VACANCES 2015


Recordem a tot el personal que les vacances a la Fundació Puigvert estan regulades pel pacte signat entre la Direcció i el Comitè d’Empresa a dia 24 d’abril de 1996, tal com recullen els Acords de 5 de març de 2014, punt nº 7 Afectació pactes o millores d’empresa.


Donat que any darrera any han hagut problemes a l’hora de confirmar les vacances del personal, el Comitè d’Empresa va aprofitar la reunió mantinguda el dia 10/03/2015 amb el cap de Recursos Humans, Sr. Sobrino i se li va demanar que les vacances fossin confirmades amb suficient antelació ja que no s’havia dit res al respecte a data de la reunió.


Davant de les afirmacions de que el Comitè d’Empresa ha estat informat per part de Direcció d’Infermeria sobre la normativa aplicada al tema vacances per aquest any i que aquest ha estat d’acord, volem comunicar-vos que en cap moment s’ha informat a la representació legal dels treballadors.


Per últim, demanem a la Direcció de la Fundació Puigvert que el personal d’infermeria tingui temps d’entregar les seves peticions de vacances fins a final de mes, com la resta de col·lectius.


NO ENS DEIXEM MANIPULAR!!!
CONTRA LA POR, INFORMACIÓ!!!


Barcelona, 13/03/2015

jueves, 12 de marzo de 2015

NOTA INFORMATIVA

Us fem arribar el comunicat emès pel Comitè d'empresa amb data d'avui.
NOTA INFORMATIVA 


El Comitè d’Empresa informa a tots els treballadors i treballadores de la Fundació Puigvert que s’ha interposat un Conflicte Col·lectiu  contra les mesures unilaterals aplicades per la Direcció per al 2015. 
Us informem que aquest procediment NO suposarà cap despesa pels treballadors/es, donat que serà portat pel servei jurídic d’UGT  i integrament subvencionat pel mateix sindicat. 
Dir-vos també que el proppassat dia 9/03/2015 tant la Direcció com el Comitè d’Empresa de la Fundació Puigvert varem ser citats al Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) per tal de dur a terme un intent de conciliació. No va ser possible doncs la Direcció no es va presentar a l’acte. 
Lluitarem per a que se’ns respectin les condicions del VII Conveni XHUP. 





Barcelona, 12/03/2015 

jueves, 5 de marzo de 2015

CURSOS GRATUÏTS

IDFO, l'Institut per el Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació creat per la UGT, ofereix a tots els treballadors i treballadores de la Fundació Puigvert 2 cursos totalment gratuïts. 

Si esteu interessats podeu passar pel despatx del Comitè d'Empresa de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i deixar als nostres delegats o delegades els vostre nom, correu electrònic i telèfon i Marta B. Luque o Candi Servent, responsables de la formació, es posaran en contacte amb vosaltres. Tanmateix podeu deixar les vostres dades a la bústia de la secció sindical d'UGT situada al passadís de la biblioteca.


CURS D'ASSETJAMENT EN L'ÀMBIT SANITARI 








CURS DE MECÀNICA CORPORAL