viernes, 28 de abril de 2017

PRÓXIMA REUNIÓN ENTRE EL COMITÉ DE EMPRESA Y LA DIRECCIÓN


Os comunicamos que el próximo día 3-5-2017 se mantendrá una nueva reunión con Dirección. 

jueves, 27 de abril de 2017

Vine al Primer de Maig!!!

Ja està aquí el Primer de Maig i són moltes les raons que tenim per sortir al carrer. Per dir prou a la precarietat i al bloqueig de la negociació col·lectiva. Per exigir un sector públic de qualitat. Per dir NO al frau i a l'explotació laboral de les empreses multiserveis i exigir que a igual treball, volem igual sou. Per reivindicar pensions dignes i sufi­cients. Per una igualtat real. Perquè volem acollir... Quines són les teves?
A continuació tens les manifestacions i els actes que organitzem als diferents territoris:

BARCELONA:Manifestació a les 11.30 hores des de Plaça Urquinaona/Ronda de Sant Pere fins a la Plaça de la Catedral, on tindrà lloc el parlament del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros.

Quan acabi la manifestació, ens trobarem a la plaça davant de la nostra seu (Rambla del Raval, 29-35), on farem una botifarrada sota el lema "Fem-li una botifarra a la reforma laboral!". El preu simbòlic serà d'un euro el plat de botifarra amb pa i d'un euro la beguda.


GIRONA:Manifestació a les 12 hores des de la Plaça Independència fins a l'Ajuntament de Girona (Plaça del Vi).


TARRAGONA:10 hores: ofrena floral al Monument a Pablo Iglesias i lliurament dels Premis Primer de Maig (Camp de Mart).
12 hores: manifestació des de la Plaça Imperial Tarraco fins al Balcó del Mediterrani.
13.30 hores: aperitiu ugetista a la Plaça de la Dona Treballadora (c. Ixart, zona de vianants).


LLEIDA:10 hores. Ofrena floral i acte d'homenatge a les persones jubilades i afiliades des de fa més de 25 anys (Camps Elisis).
12 hores: manifestació des de la Plaça del Treball fins a la Rambla de Ferran. Al final, vermut popular.


TORTOSA:Manifestació a les 12 hores des de la Plaça del Carrilet fins a la Plaça de l'Ajuntament.


T'hi esperem!!


Recuperació 1% Sanitat Concertada






Dilluns passat es va signar una pujada de tarifes a la sanitat concertada. Us deixem l'enllaç amb tota la informació i qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb els nostres delegats i delgades.


http://www.ugtsanitat.cat/sanitat/2017/04/25/recuperacio-1-sanitat-concertada/

miércoles, 19 de abril de 2017

Acta 9 de la comissió paritària del nostre conveni SISCAT


Adjuntem l'acta de la reunió de la comissió paritària que va tenir lloc ahir 18 d'abril.





sábado, 8 de abril de 2017

Jornada per personal administratiu

Us adrecem informació sobre la Jornada per personal administratiu que tindrà lloc el proper 31 de Maig a l’Hospital Clínic de Barcelona. 


És gratuïta per afiliats a UGT. 


Animeu-vos a participar!!!


Important:  No es puntuable per al sistema públic sanitari (ICS)




martes, 4 de abril de 2017

NOTA INFORMATIVA SECCIÓN SINDICAL UGT

Recordamos a todo el personal que en el año 2014 el Comité de Empresa, a petición de una mayoría del personal, firmó con la Dirección un “PACTO” que obligó a asumir el recorte del 5%. Dicho “PACTO” del 2014 ha sido el inconveniente para poder negociar el aumento de hasta un 3,6%.
La Sección Sindical UGT, no obstante, ha intentado negociar este 3’6% en diversas reuniones con la Dirección e incluyó en su denuncia la posibilidad de negociar dicho incremento, a pesar de que los servicios jurídicos de la UGT y abogados privados consultados por esta Sección Sindical UGT veían muy difícil que fuese aceptado por el juez. Por otro lado, hubo un gran interés por parte del magistrado en que pactásemos.
Ahora, a través de las mentiras e intento de manipulación, la Sección Sindical USOC intenta confundirnos, mezclando la hipotética negociación del 3,6% que recoge la Adicional 1ª del Convenio Siscat con la petición de un incremento salarial del 1%, siendo cosas totalmente diferentes.
Como ya os hemos informado, es prioridad de esta Sección Sindical reivindicar dicho incremento ante la Dirección, así como el abono de los complementos en la paga de vacaciones y la posibilidad de jubilaciones anticipadas.
¡Contrastar la información es fundamental para evitar la manipulación!
Ante cualquier duda o consulta estamos a vuestra disposición.