viernes, 25 de diciembre de 2015

BON NADAL 2015






Els delegats i delegades de la Secció sindical d'UGT Fundació Puigvert us desitgem que tingueu unes Bones Festes.

jueves, 12 de noviembre de 2015

LLIURAMENT DE DOCUMENTS

Ahir, dia 11 de novembre, el Comitè d'Empresa va lluirar al director del departament de RRHH dos documents demanant resposta sobre els següents aspectes:

1.- Informació clara i precisa sobre la formació i el temps destinat a les DPO dels grups 2 i 3 (DUE i Tècnics/es especialistes).
2.- Impagament de la nocturnitat a partir de les 22:00 h en el lloc de treball del torn de tarda que treballa fins les 22:15 h i reclamació de l'abonament corresponent al personal afectat. 

Si algú de vosaltres també finalitzeu la vostra jornada més tard de les 22:00 h, preguem us poseu en contacte amb nosaltres.

Podeu veure còpia dels dos documents al tauló d'anuncis del Comitè d'Empresa situat a l'espai del marcador, al costat de les escales petites i darrera la porta d'entrada.






viernes, 30 de octubre de 2015

A TOT EL PERSONAL


Fem difusió la nota publicada pel Comitè d'Empresa avui:


Voldríem fer uns aclariments sobre la nota penjada per la Direcció referent a la aplicació del 1er Conveni SISCAT a la Fundació Puigvert:
-        Desconeixem amb qui han resolt els dubtes d’interpretació del nou conveni prèviament  a les reunions amb el Comitè d’Empresa. Ens sobte aquest comentari, doncs tenim constància de que els mateixos serveis jurídics que fa servir la Fundació Puigvert junt amb el Director de Recursos Humans de la nostra institució han estat assessorant a una de les patronals presents a les negociacions del conveni.
-        A la Fundació Puigvert no s’ha arribat a un acord degut a la manca de voluntat per part de la Direcció, la qual ha fet una interpretació unilateral, interessada i immobilista sense tenir pràcticament en compte la lectura i interpretació feta pels representants dels treballadors. No ha existit franja de negociació. Només s’ha tingut en compte la no aplicació del nou conveni pel que resta de l’any, tal com va proposar el Comitè d’Empresa en ple en les reunions amb la Direcció.
-        No és un increment salarial del 5%, és que ens tornin a pagar allò que no ens haurien d’haver tret mai.
-         El  proper dia 11/11/15 ens tornem a reunir amb la Direcció per decidir de quina manera es repercutiran als salaris dels treballadors/es de la FP  fins el 3’6% d’increment de tarifes, tal com especifica el nou Conveni.
-        Per últim, voldríem destacar el bloqueig sistematitzat que les patronals sanitàries estan duent a terme en el sí de la Comissió Paritària del Conveni on, casualment, està present la Fundació Puigvert a través del seu Director de Recursos Humans.
-        Reiterem la nostra voluntat de no acceptar interpretacions que puguin perjudicar els drets dels treballadors i les treballadores de la Fundació Puigvert.


Barcelona, 30 d’octubre de 2015

jueves, 29 de octubre de 2015

SOBRE LA INTERPRETACIÓN DEL CONVENIO SISCAT


A TODO EL PERSONAL


Adjuntamos comunicado de los sindicatos que evidencian las deficiencias del primer convenio SISCAT en cuanto a tema de jornadas, permisos y otros. Las patronales aprovechan el redactado ambiguo del mismo para aplicar una interpretación unilateral del convenio a su interpretación más ventajosa para ellas.

Así mismo, la disfuncionalidad que ya se está cuestionando de las paritarias refuerza quien piensa que debe denunciarse este primer convenio.

Nuestra posición seguirá siendo prudente, sin firmar nada que pueda perjudicar a los trabajadores de la Fundació Puigvert en el futuro.


Barcelona, 29 de octubre de 2015



COMUNICAT

COMPANYS/ES:

EN EL DECURS DE LA REUNIÓ DE LA COMISSIÓ PARITÀRIA DEL CONVENI DE LA SANITAT CONCERTADA, ELS TRES SINDICATS PRESENTS VAREM PRENDRE LA DECISIÓ (UNITÀRIA) DE FER UNA ATURADA REFLEXIVA I DEIXAR EN SUSPENS TEMPORAL LA REUNIÓ I AIXECAR-SE DE LA MATEIXA, DONADES LES DIFICULTATS CONSTANTS EN LA INTERPRETACIÓ DELS DIFERENTS PUNTS A TRACTAR I TOT VEIENT QUE LA COMISSIÓ NO ERA CAPAÇ D'ARRIBAR A ACORDS QUE PUGUESSIN SOLUCIONAR LES QÜESTIONS PLANTEJADES I ELS PROBLEMES DELS TREBALLADORS/ES EN EL DIA A DIA.

ÉS PER AIXÒ QUE ESTEM TREBALLANT PER A PODER PLANTEJAR SOLUCIONS GLOBLAS, CRITERIS CLARS I UNITARIS (CONSENSUATS) A PREGUNTES MÚLTIPLES QUE GIREN AL VOLTANT DELS MATEIXOS  TEMES PER TAL D'ECONOMITZAR ESFORÇOS, MITJANS I TEMPS; A PART DE DONAR UNA INTERPRETACIÓ I RESOLUCIÓ ÚNICA, EN LA MAJORIA DELS CASOS O DE FORMA INDIVIDUAL. 

US DEMANEM UN XIC DE PACIÈNCIA PER A PODER TROBAR AQUESTA FÓRMULA QUE PUGUI D'UNA VEGADA PER TOTES, DESBLOQUEJAR POSICIONAMENTS I/O INTERPRETACIONS. 

MENTRESTANT, SIGUEU MOLT CUROSOS AMB TOTES LES NEGOCIACIONS QUE TINGEU OBERTES, HORES D'ARA, PER CENTRES I INTENTEU NO COMPROMETRE O MALBARATAR LES POSSSIBLES OPCIONS FUTURES O INTERPRETATIVES, TRET QUE US SIGUIN FRECAMENT FAVORABLES. 
ESPEREM TENIR NOVES NOTICIES AMB CELERITAT I RAPIDESA.

SALUTACIONS A TOTS I A TOTES.

27 / 10 / 2015
US SEGUIREM INFORMANT PUNTUALMENT,

viernes, 25 de septiembre de 2015

Decret que regula el permís retribuït a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre de 2015




martes, 8 de septiembre de 2015

RESUM DE LA REUNIÓ MANTINGUDA ENTRE EL COMITÈ D’EMPRESA Y LA DIRECCIÓ EL 29/07/2015



ORDRE DEL DIA


DIRECCIÓ

COMITÈ D’EMPRESA

 Presentació del nou director general, patró del Patronat de la Fundació General

Presentació del nou Director general de la FP des de 15/06/2015. Aquest nomenament s’ha de notificar al Protectorat de la GEN per fer-ho públic però segurament  fins el mes de setembre no vindrà la notificació del Protectorat, donant-se per afectat i amb efectes retroactius des del mes de juny. Es defineix com una persona dialogant, oberta, respectant les conductes del personal de representació i sempre intentant la via del diàleg, no trencant-la sinó fomenta-la. Prové del sector sanitari a nivell de la gestió: 5 anys de gerent de l’ICS, 5 anys de Director del Servei Català de la Salut, gairebé 4 anys de Secretari general del Departament de Salut i gerent dintre de l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de BCN durant 3 mandats. Coneix molt bé des de l’Ajuntament tot el planejament especial, projecte constructiu i la llicència de la FP, fet per poder tirar endavant la posta en marxa de tot el nou edifici i poder ocupar-lo a nivell professional. El nou Director general fa referència que partim d’un sector amb moltes dificultats els darrers anys i que no estem sols sinó que formem part d’un sistema sense perdre de vista el que està passant a l’Hospital del Mar (ERO); malgrat el context, la FP ha aconseguit passar amb certa indemnitat, que vol dir la no aplicació d’un ERO. Acaba dient que hem de viure per lo bo i el dolent dintre del context que estem.


El Comitè d’Empresa expressa que la figura que representa del nou Director general era necessària donat que estem molt malament amb el problema del triangle. Des de la representació de tots el treballadors se li dóna la més cordial benvinguda esperant que sigui real la voluntat de diàleg entre les parts donat que es fa molt difícil poder contactar i arribar amb el departament de RRHH. Es demana també  un mínim de respecte a lo que serien les normes de Dret laboral i al Comitè d’Empresa. Es fa una presentació de les 3 representacions actuals dels treballadors (UGT, SATSE i IFP) i se l’informa de les retallades, amb drets i laborals i salarials des de l’any 2008 i l’aplicació del Decret 3/2010, fet que no s’havia d’haver aplicat com a entitat privada que és la FP. A petició del Comitè d’Empresa, el nou Director general informa que és patró des de desembre de 2014.
Malgrat que no hi ha hagut un ERO declarat davant de l’autoritat, si que ha hagut un ERO encobert des de que està el cap de  RRHH; a l’actualitat hem perdut el voltant de 70-80 llocs de treball (aproximadament un 10% plantilla) i això ha anat en decrement dels esforços dels treballadors, molt fidels a la Institució però que cada vegada estan més desmotivats i cada vegada tenen més càrregues de treballs i cobren menys diners. S’ha perdut un 25% del poder adquisitiu amb una aplicació lineal el 5% de la forma no correcta a lo que marcava el mateix Decret.


Translació a la Fundació del Conveni Col·lectiu 2015-2016

El nou Director general comenta l’aplicació de l’actual conveni intentant traslladar la seva aplicació de manera consensuada, amb un acord en la vessant específica de la jornada, circumscriure aquest eventual acord i fer la seva aplicació en el segon semestre del 2015 i tot l’any 2016.
Sobre l’aplicació de jornada, hi havia 4 elements que eren: 1) Publicació del Conveni al DOGC, 2) Resultat de la sentència sobre el conflicte col·lectiu per la imposició de les condicions laborals de gener a abril de 2015 a la FP, 3)  Celebració de la 1ª paritària del nou conveni i 4) El el cap de  RRHH diu que de tots els elements, hi havia una carta del CE on fa referència a l’article 19.2 que diu que els centres que tinguin condicions pactades millorades es respectaran aquelles condicions en el termes i terminis que estiguin establerts.  Aquests 4 elements condicionaven no tirar endavant el conveni i a no fer una reunió per part de l’empresa. Malgrat que hi ha el tema del menjador, especialment el gruix és la jornada, tema present a les paritàries. El  cap de  RRHH fa referència a la redacció de l’article 19.2 sobre la jornada, en el que els advocats de l’empresa entenen que no hi ha pactes en els termes i terminis que els centres tinguin pactats sinó que han estat imposicions per part de l’Empresa i que sempre que hi hagués un conveni s’aplicaria el conveni. Per aquests motius l’empresa ha aplicat l’augment de jornada. Un altre element és el judici interposat per les condicions que s’havien instaurat de gener a abril inclòs; a l’última reunió amb el CE sobre el tema de jornada i d’increments van dir que fins no sortís la sentència no es podria dir res sobre aquest punt; ara que ja hi ha sentència i conveni, s’ha de traslladar aquest conveni a l’organització i es tracta de saber com es calendaritzaran les dates.


El Comitè d’Empresa expressa que a la nòmina del mes anterior ja s’ aplicat l’increment de les 1.668 hores, és a dir, la màxima que marca el conveni; la jornada a la FP que s’estava realitzant era de 1.640 hores; aquest increment de 28 hores ha estat sense consensuar, a més a més el conveni diu és que les jornades que hi havia a les institucions s’han de respectar. El Comitè d’Empresa entén que no es poden aplicar d’aquesta manera. Aplicar les condicions del nou conveni vol dir aplicar les condicions més beneficioses que hi ha dintre del centre i malgrat que s’ha perdut la sentència es farà recurs de la mateixa i es torna a insistir que la jornada s’hauria de redactar amb les 1.640 hores com a jornada base de dilluns a divendres, a partir d’aquí el fet de posar les 1.668 hores entenem que és una imposició i l’haurem de portar a la paritària, acumulant la manca d’ acords en el terminis jurídics que no es poden perdre i sense tancar la porta a la negociació, ja es va manifestar el cap de  RRHH que el 3,6% i jornada són el temes claus poden arribar a algun tipus d’acord. El Comitè d’Empresa pregunta si les nòmines tornaran a la jornada anterior i respon el nou Director general que No per aplicació del que s’entén del conveni però s’ha d’ intentar arribar a una negació franca amb això. El CE pregunta si l’acord és ja assumir la jornada que marca el conveni 1.668 hores i el Sr. Massaguer diu que això és ”impepinable” i que l’acord és la forma d’aplicació d’aquest augment de jornada en els  grups professionals, les categories, els torns, etc.
Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb els delegats/ades d’UGT                                         

jueves, 6 de agosto de 2015

ACTA DE LA 1ª PARITÀRIA del Primer Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut

Cliclant l'enllaç de sota, visualitzareu l'acta de la Comissió paritària del I Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut


miércoles, 22 de julio de 2015

REUNIÓN DEL DÍA 15-6-2015 ENTRE EL COMITÉ DE EMPRESA Y LA DIRECCIÓN



RESUMEN DE LA REUNIÓN DEL DÍA 15-6-2015 ENTRE EL COMITÉ DE EMPRESA Y LA DIRECCIÓN

Asistentes por parte de la Dirección: Dir. RRHH y secretaria.

Asistentes por parte del Comité de Empresa: Delegados/as UGT, agrupación IPF.  Ausencia de las delegadas de SATSE.


ORDEN DEL DIA PROPUESTO POR COMITÉ DE EMPRESA


DIRECCIÓN

COMITÉ DE EMPRESA

1.     JORNADA 2015. ADAPTACIÓN AL NUEVO CONVENIO
         
     Dirección realiza una  lectura de las diferentes jornadas con los cambios producidos tras la firma del nuevo convenio.  (Dado que hay varias jornadas podéis pasar a consultar la vuestra  por el  despacho del Comité de Empresa).

           
     El Comité de Empresa responde que la jornada estará vinculada a la resolución del juicio del día 22 de junio.


2.      INCREMENTO DEL 5% A LAS TABLAS SALARIALES. NEGOCIACIÓN DEL 3,6%
      
                    Dirección argumenta que se han mantenido las mismas tablas salariales y lo único que se ha hecho en FP es aplicar el descuento del 5% y que se retirará este descuento de las nóminas con la firma del nuevo convenio.

       El incremento del 3,6% se ha destinado a financiar la recuperación del 5%.

         
         El Comité de Empresa Interpreta que este 5%, dada la personalidad jurídica de la FP (ENTIDAD PRIVADA), ya tendría que estar en las tablas salariales y no haberse aplicado este descuento. Se solicita un calendario de reuniones para negociar la repercusión del 3,6% en dichas tablas puesto que son parámetros independientes.

3.     JUBILACIONES PARCIALES. ADAPTACIÓN AL NUEVO CONVENIO
            
       Dirección redactará un documento público para explicar los diferentes tipos de jubilaciones y sus requisitos.

       Sobre la JUBILACIÓN PARCIAL: RRHH ha hecho una proyección numérica a 10 años vista sobre la repercusión económica  que supondría a la FP con un incremento anual que hace inalcanzable soportar este sobre coste en la situación actual.

                   
                       El Comité de Empresa defiende que no hay que hacer una proyección numérica a tan largo plazo sino hasta la finalización de la ultra actividad del nuevo convenio.

       El Comité de Empresa propone contemplar qué personal estaría interesado en acogerse a la jubilación parcial y ver sus condiciones mirando de qué manera se pueden hacer las cuentas para hacer posible dicha jubilación.

4.     CONVOCATORIAS DE PLAZAS
                 
          Frente a las dificultades actuales, la Dirección intenta no cubrir las vacantes, demorándolas lo más posible y por medio de los mandos intermedios ofrecer primeramente  las vacantes al personal de la Institución. En caso de el personal observe alguna incidencia lo ha comunicar a RRHH para poder actuar.

      
               Se insiste nuevamente en que se publiquen todas las plazas, tanto las de movimientos internos como externos para poder promocionar al personal.


5.     EXIGENCIA DE LA DEVOLUCIÓN INTEGRA DE LAS HORAS DE FORMACIÓN 2014 EN LA IT
      
                             La Dirección afirma que sí se tienen que devolver las horas de formación, discrepando ante la argumentación hecha por el CE pero que a pesar de todo hará las consultas pertinentes.

                              
                    El Comité de Empresa defiende que en el caso de bajas prolongadas por IT, no se tiene que exigir la devolución de las horas de formación, ya que son jornada.


Para aclarar cualquier duda os podéis poner en contacto con nuestros delegados/as de UGT

sábado, 4 de julio de 2015

INFORMACIÓN SOBRE LOS MIEMBROS DEL COMITÉ DE EMPRESA

El Comité de Empresa ha informado sobre la renuncia de uno de sus miembros:

NOTA INFORMATIVA 

Comunicamos oficialmente la renuncia del Sr. Enric SM como miembro del Comité de Empresa de la Fundació Puigvert y perteneciente a la Sección sindical UGT. Su lugar será ocupado por la Sra. Cándida ST.

Hasta que no han sido tramitadas las altas y las bajas en el CEMAC, la Dirección del Comité de Empresa no ha podido hacer pública dicha renuncia dado que es la única responsable de poder hacerlo.

Barcelona, 03-07-2015

Comité de Empresa


JUICIO SOBRE LAS CONDICIONES DE TRABAJO DE 2015 DEL DÍA 22 DE JUNIO

El Comité de Empresa ha informado todos los trabajadores y trabajadoras sobre la sentencia del juicio celebrado el día 22 de junio:

Os comunicamos que el Juzgado Social nº 22 de Barcelona ha desestimado en primera instancia la demanda interpuesta por el Comité de Empresa de la Fundació Puigvert contra Fundació Puigvert.

El Comité de Empresa interpondrá recurso de Suplicación ante el Tribunal Superior de Justicia de Catalunya.

Tan pronto tengamos más información, os lo haremos público

Barcelona, 3-07-2015

Comité de Empresa


jueves, 25 de junio de 2015

INFORMACIÓ SOBRE EL JUDICI DEL DIA 22 DE JUNY

Nota a tot el personal del Comitè d'Empresa sobre el procés judicial interposat per aquest òrgan i que us fem arribar des de la nostra Secció sindical: 


Us comuniquem que el propassat dia 22 va tenir lloc el judici del "Conflicte Col·lectiu d'impugnació de modificació substancial de condicions de treball" que va interposar el Comitè d'Empresa, davant la imposició unilateral per part de la Direcció durant l'any 2015, de la pròrroga del pacte de l'any anterior.

Ara només ens cal esperar sentència i que sigui favorable als interessos dels treballadors.

Us mantindrem informats!!!

Barcelona, 25 de juny de 2015


SOBRE L'ABONAMENT DE LA PAGA EXTRA D'ESTIU

Des de la nostra Secció sindical us fem arribar la Nota a tot el personal que ha publicat avui el Comitè d'Empresa: 

El Comitè d'Empresa lamenta profundament que la Direcció a data d'avui, no hagi complert amb la seva obligació d'abonar la paga extraordinària d'estiu.

Si s'ha fet el prorrateig mes a mes, on són els nostres diners?

En la passada reunió de la Direcció amb el Comitè d'Empresa del dia 15 de juny no se'ns va plantejar en cap moment que hi hagués problemes per satifer aquesta paga, obviant de nou la seva obligació de mantenir informat al Comitè d'Empresa de tot allò que afecti als treballadors.

Barcelona, 25 de juny de 2015 

jueves, 28 de mayo de 2015

SIGNAT EL 1er CONVENI DE LA SANITAT CONCERTADA

Us fem arribar el resum sobre la sigantura del primer Conveni de la Sanitat Concertada avui, 28 de maig de 2015. Feu Clic a l'enllaç


jueves, 14 de mayo de 2015

UGT INFORMA: ASSEMBLEA DE DELEGATS I DELEGADES DE LA SANITAT CONCERTADA DEL DIA 13 DE MAIG DE 2015

Us fem arribar el full informatiu sobre l'assemblea de delegats i delegades de la UGT  que va tenir lloc ahir, 13 de maig, i en la qual es va arribar a l'aprovació de la signatura del 1er Conveni de la Sanitat Concertada de Catalunya.








miércoles, 13 de mayo de 2015

PERMISO RETRIBUIDO ELECCIONES LOCALES 24 DE MAYO DE 2015


Aquellos trabajadores y trabajadoras que el próximo 24 de mayo tengan que trabajar, tienen derecho a un permiso retribuido para votar cuya duración dependerá del tiempo en el que coincida su horario laboral con el de apertura del colegio electoral. Os dejamos la Orden EMO/119/2015, de 22 de abril, con la regulación del mismo 



jueves, 23 de abril de 2015

PRIMER PAGO DEL PACTO

Os hacemos llegar la nota informativa sobre el primer pago del pacto que hizo pública ayer el Comité de Empresa 

NOTA INFORMATIVA SOBRE EL PRIMER PAGO DEL PACTO

En relación a la nota de la Dirección con fecha 30-3-2015 donde se hace referencia a una compensación extraordinaria correspondiente al primer cuatrimestre contemplado en los pactos 2013-2014 quisiéramos puntualizar:

- En el pacto del 5-3-2014 queda claro que dichas cantidades han de ser abonadas dentro de los periodos pactados, es decir, entendemos que la fecha límite de pago en cumplimiento de dicho pacto es el 30 de abril del 2015.

Así mismo queremos puntualizar que no es una “compensación extraordinaria” como dice la Dirección, es el retorno de una parte de nuestro dinero.

“LOS PACTOS SON PARA CUMPLIRLOS”
                                            Barcelona, 22 de abril del 2015


jueves, 9 de abril de 2015

UGT INFORMA: REUNIÓ DE LA MESA NEGOCIADORA EX-XHUP


Adjuntem nota informativa sobre la Mesa Negociadora del Conveni







jueves, 19 de marzo de 2015

domingo, 15 de marzo de 2015

VACANCES 2015


El divendres 13/03/2015, el Comitè d'Empresa va tornar a emetre un altre comunicat sobre el tema de les vacances d'aquest any.

Al tauló d'anuncis del Comitè, ubicat al costat dels marcadors, teniu exposat una còpia del pacte signat sobre les vacances entre Direcció i Comitè d'Empresa.

VACANCES 2015


Recordem a tot el personal que les vacances a la Fundació Puigvert estan regulades pel pacte signat entre la Direcció i el Comitè d’Empresa a dia 24 d’abril de 1996, tal com recullen els Acords de 5 de març de 2014, punt nº 7 Afectació pactes o millores d’empresa.


Donat que any darrera any han hagut problemes a l’hora de confirmar les vacances del personal, el Comitè d’Empresa va aprofitar la reunió mantinguda el dia 10/03/2015 amb el cap de Recursos Humans, Sr. Sobrino i se li va demanar que les vacances fossin confirmades amb suficient antelació ja que no s’havia dit res al respecte a data de la reunió.


Davant de les afirmacions de que el Comitè d’Empresa ha estat informat per part de Direcció d’Infermeria sobre la normativa aplicada al tema vacances per aquest any i que aquest ha estat d’acord, volem comunicar-vos que en cap moment s’ha informat a la representació legal dels treballadors.


Per últim, demanem a la Direcció de la Fundació Puigvert que el personal d’infermeria tingui temps d’entregar les seves peticions de vacances fins a final de mes, com la resta de col·lectius.


NO ENS DEIXEM MANIPULAR!!!
CONTRA LA POR, INFORMACIÓ!!!


Barcelona, 13/03/2015

jueves, 12 de marzo de 2015

NOTA INFORMATIVA

Us fem arribar el comunicat emès pel Comitè d'empresa amb data d'avui.
NOTA INFORMATIVA 


El Comitè d’Empresa informa a tots els treballadors i treballadores de la Fundació Puigvert que s’ha interposat un Conflicte Col·lectiu  contra les mesures unilaterals aplicades per la Direcció per al 2015. 
Us informem que aquest procediment NO suposarà cap despesa pels treballadors/es, donat que serà portat pel servei jurídic d’UGT  i integrament subvencionat pel mateix sindicat. 
Dir-vos també que el proppassat dia 9/03/2015 tant la Direcció com el Comitè d’Empresa de la Fundació Puigvert varem ser citats al Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) per tal de dur a terme un intent de conciliació. No va ser possible doncs la Direcció no es va presentar a l’acte. 
Lluitarem per a que se’ns respectin les condicions del VII Conveni XHUP. 





Barcelona, 12/03/2015