viernes, 30 de octubre de 2015

A TOT EL PERSONAL


Fem difusió la nota publicada pel Comitè d'Empresa avui:


Voldríem fer uns aclariments sobre la nota penjada per la Direcció referent a la aplicació del 1er Conveni SISCAT a la Fundació Puigvert:
-        Desconeixem amb qui han resolt els dubtes d’interpretació del nou conveni prèviament  a les reunions amb el Comitè d’Empresa. Ens sobte aquest comentari, doncs tenim constància de que els mateixos serveis jurídics que fa servir la Fundació Puigvert junt amb el Director de Recursos Humans de la nostra institució han estat assessorant a una de les patronals presents a les negociacions del conveni.
-        A la Fundació Puigvert no s’ha arribat a un acord degut a la manca de voluntat per part de la Direcció, la qual ha fet una interpretació unilateral, interessada i immobilista sense tenir pràcticament en compte la lectura i interpretació feta pels representants dels treballadors. No ha existit franja de negociació. Només s’ha tingut en compte la no aplicació del nou conveni pel que resta de l’any, tal com va proposar el Comitè d’Empresa en ple en les reunions amb la Direcció.
-        No és un increment salarial del 5%, és que ens tornin a pagar allò que no ens haurien d’haver tret mai.
-         El  proper dia 11/11/15 ens tornem a reunir amb la Direcció per decidir de quina manera es repercutiran als salaris dels treballadors/es de la FP  fins el 3’6% d’increment de tarifes, tal com especifica el nou Conveni.
-        Per últim, voldríem destacar el bloqueig sistematitzat que les patronals sanitàries estan duent a terme en el sí de la Comissió Paritària del Conveni on, casualment, està present la Fundació Puigvert a través del seu Director de Recursos Humans.
-        Reiterem la nostra voluntat de no acceptar interpretacions que puguin perjudicar els drets dels treballadors i les treballadores de la Fundació Puigvert.


Barcelona, 30 d’octubre de 2015

jueves, 29 de octubre de 2015

SOBRE LA INTERPRETACIÓN DEL CONVENIO SISCAT


A TODO EL PERSONAL


Adjuntamos comunicado de los sindicatos que evidencian las deficiencias del primer convenio SISCAT en cuanto a tema de jornadas, permisos y otros. Las patronales aprovechan el redactado ambiguo del mismo para aplicar una interpretación unilateral del convenio a su interpretación más ventajosa para ellas.

Así mismo, la disfuncionalidad que ya se está cuestionando de las paritarias refuerza quien piensa que debe denunciarse este primer convenio.

Nuestra posición seguirá siendo prudente, sin firmar nada que pueda perjudicar a los trabajadores de la Fundació Puigvert en el futuro.


Barcelona, 29 de octubre de 2015



COMUNICAT

COMPANYS/ES:

EN EL DECURS DE LA REUNIÓ DE LA COMISSIÓ PARITÀRIA DEL CONVENI DE LA SANITAT CONCERTADA, ELS TRES SINDICATS PRESENTS VAREM PRENDRE LA DECISIÓ (UNITÀRIA) DE FER UNA ATURADA REFLEXIVA I DEIXAR EN SUSPENS TEMPORAL LA REUNIÓ I AIXECAR-SE DE LA MATEIXA, DONADES LES DIFICULTATS CONSTANTS EN LA INTERPRETACIÓ DELS DIFERENTS PUNTS A TRACTAR I TOT VEIENT QUE LA COMISSIÓ NO ERA CAPAÇ D'ARRIBAR A ACORDS QUE PUGUESSIN SOLUCIONAR LES QÜESTIONS PLANTEJADES I ELS PROBLEMES DELS TREBALLADORS/ES EN EL DIA A DIA.

ÉS PER AIXÒ QUE ESTEM TREBALLANT PER A PODER PLANTEJAR SOLUCIONS GLOBLAS, CRITERIS CLARS I UNITARIS (CONSENSUATS) A PREGUNTES MÚLTIPLES QUE GIREN AL VOLTANT DELS MATEIXOS  TEMES PER TAL D'ECONOMITZAR ESFORÇOS, MITJANS I TEMPS; A PART DE DONAR UNA INTERPRETACIÓ I RESOLUCIÓ ÚNICA, EN LA MAJORIA DELS CASOS O DE FORMA INDIVIDUAL. 

US DEMANEM UN XIC DE PACIÈNCIA PER A PODER TROBAR AQUESTA FÓRMULA QUE PUGUI D'UNA VEGADA PER TOTES, DESBLOQUEJAR POSICIONAMENTS I/O INTERPRETACIONS. 

MENTRESTANT, SIGUEU MOLT CUROSOS AMB TOTES LES NEGOCIACIONS QUE TINGEU OBERTES, HORES D'ARA, PER CENTRES I INTENTEU NO COMPROMETRE O MALBARATAR LES POSSSIBLES OPCIONS FUTURES O INTERPRETATIVES, TRET QUE US SIGUIN FRECAMENT FAVORABLES. 
ESPEREM TENIR NOVES NOTICIES AMB CELERITAT I RAPIDESA.

SALUTACIONS A TOTS I A TOTES.

27 / 10 / 2015
US SEGUIREM INFORMANT PUNTUALMENT,