jueves, 30 de octubre de 2014

ASAMBLEA INFORMATIVA DE LA SECCIÓN SINDICAL UGT F. PUIGVERT






La Sección Sindical UGT convoca a todos los trabajadores y trabajadoras de la Fundació Puigvert a la siguiente Asamblea Informativa: 



ORDEN DEL DÍA:

- Presentación de los miembros de la Sección Sindical UGT y de la  delegada de SATSE, como invitada.

- Información de la reunión entre Dirección y Comité de Empresa   mantenida el día 24/10/14.

- Situación actual del Sector (antigua XHUP).

- Información del resultado de la encuesta de satisfacción.

- Ruegos y preguntas.


Fecha: 3 y 4 de Noviembre de 2014

Horario: De 13 h a 14 h y de 14:15 h a 15 h.

               De 21 h a 22 h.

Lugar: Sala de Actos

Constitució de la taula negociadora concertada i proposta de les patronals

Dimecres 29 es va constituir la taula negociadora de l´àmbit de l'extint "Conveni XHUP i Conveni Transitori també anomenat Conveni Pont" a petició de la Patronal CAPSS. Clica aquí per a continuar llegint http://www.ugtpublic.org/sanitat/2014/10/30/constitucio-taula-negociadora-concertada-i-proposta-patronals/






sábado, 25 de octubre de 2014

RESPOSTA CONJUNTA A LA NOVA ESTRATÈGIA OFENSIVA DELS IFP

                    SECCIÓ SINDICAL UGT 
                                        I
                 SECCIÓ SINDICAL SATSE
               DE LA FUNDACIÓ PUIGVERT
__________________________________
        
      COMUNICAT CONJUNT


                                                                                       Barcelona, 24 d’octubre de 2014

Davant la nova provocació dels nostres "companys" d’ IFP, amb l'esperança que aquest joc de nens acabi aviat, i que els treballadors tinguin clar, més aviat que tard, de qui és qui en aquest Comitè, i quins interessos té cadascú, passem a respondre públicament el que hem respost convenientment a IFP de manera interna:

- Una reunió amb la Direcció  consta de 4-5 punts, de caràcter general, proposats per ambdues parts. És absolutament inviable tractar 21 punts d'ordre del dia més els proposats per l'empresa.

- D'aquests 21 punts proposats per IFP, la gran majoria són per tractar en altres comissions, no en una reunió general del Comitè d'Empresa amb la Direcció. Van ser declinats pel plenari del Comitè d’Empresa en votació democràtica, lliure i directa. Exigim a IFP que acceptin i respectin les decisions de les majories.

- Convidem a IFP a que faci públics aquests punts i que cadascú jutgi per sí mateix.

- A la primera reunió del Comitè d'Empresa, i així consta en acta, es va acordar un termini per proposar els diferents punts per l'Ordre del Dia, termini que IFP va utilitzar per inundar la secretaria del Comitè d'Empresa amb exigències gens constructives al nostre entendre i no van considerar oportú donar una proposta d'ordre del dia.

- El Comitè d'Empresa, com és obvi i fins que no acabin les provocacions i maniobres obstruccionistes, no és reunirà al complet més enllà de l’estricament necessari.

- La relació de la secció sindical d’ UGT amb la de SATSE és molt positiva, amb intenció de col·laboració per ambdues bandes, amb un total respecte de l’autonomia de gestió de cada una de les parts.

Des d’UGT aprofitem per agrair a tothom per la seva participació en l'enquesta de satisfacció que vam fer la setmana passada a la vegada que us convidem a participar activament a l'Assemblea Informativa de Treballadors que farem els propers dies 3 i 4 de novembre.


martes, 21 de octubre de 2014

DRET A DEMANAR BESTRETES

                       

         NOTA INFORMATIVA
               


     Barcelona, 21 d’octubre de 2014


Us comuniquem que l’Estatut dels Treballadors en el seu article 29.1 estableix que “El treballador i, amb la seva autorització, els seus representants, tindran dret a percebre, sense que arribi el dia senyalat pel pagament, bestretes (anticipos) a compte del treball ja realitzat”.

Encara que la paga extraordinària té una data de pagament, normalment en juny i desembre, la meritació és semestral segons extint conveni XHUP per tant es té dret a sol·licitar una bestreta (anticipo) de la mateixa en proporció a la quantitat meritada, sent d’obligat compliment per part de l’empresa.

Recomanem que es demani per escrit. Us facilitarem un model de sol·licitud que haurà de ser signat per Relacions Laborals com a conformitat de rebut.

També es pot sol·licitar, prèvia autorització, a través dels nostres delegats d’UGT.

viernes, 10 de octubre de 2014

Constitució mesa negociadora conveni sociosanitari

El passat 8 d'octubre va tenir lloc la constitució de la mesa negociadora del segón conveni sociosanitari. Per més informació, clica aquí

miércoles, 8 de octubre de 2014

COMUNICAT DE LA FSP-UGT DE CATALUNYA SOBRE L'EBOLA‏

Des de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya ens envien un comunicat on hi ha un link a la pàgina de l'Agència Catalana de Salut Pública en la que explica els procediments a seguir en el cas de sospita d'un cas d'Ebola.

Atés la importància del cas us recomanem la seva lectura.







Les patronals denuncien el I conveni Sociosanitari

El passat dia 1 d'cotubre, les patronals majoritàries signants del l Conveni socio-sanitari que té vigència fins el dia 31 de desembre de 2014 van procedir a la seva denúncia per tal de poder iniciar la nova negociació.
Clicleu aquí per tal poder accedir a la notícia