sábado, 25 de octubre de 2014

RESPOSTA CONJUNTA A LA NOVA ESTRATÈGIA OFENSIVA DELS IFP

                    SECCIÓ SINDICAL UGT 
                                        I
                 SECCIÓ SINDICAL SATSE
               DE LA FUNDACIÓ PUIGVERT
__________________________________
        
      COMUNICAT CONJUNT


                                                                                       Barcelona, 24 d’octubre de 2014

Davant la nova provocació dels nostres "companys" d’ IFP, amb l'esperança que aquest joc de nens acabi aviat, i que els treballadors tinguin clar, més aviat que tard, de qui és qui en aquest Comitè, i quins interessos té cadascú, passem a respondre públicament el que hem respost convenientment a IFP de manera interna:

- Una reunió amb la Direcció  consta de 4-5 punts, de caràcter general, proposats per ambdues parts. És absolutament inviable tractar 21 punts d'ordre del dia més els proposats per l'empresa.

- D'aquests 21 punts proposats per IFP, la gran majoria són per tractar en altres comissions, no en una reunió general del Comitè d'Empresa amb la Direcció. Van ser declinats pel plenari del Comitè d’Empresa en votació democràtica, lliure i directa. Exigim a IFP que acceptin i respectin les decisions de les majories.

- Convidem a IFP a que faci públics aquests punts i que cadascú jutgi per sí mateix.

- A la primera reunió del Comitè d'Empresa, i així consta en acta, es va acordar un termini per proposar els diferents punts per l'Ordre del Dia, termini que IFP va utilitzar per inundar la secretaria del Comitè d'Empresa amb exigències gens constructives al nostre entendre i no van considerar oportú donar una proposta d'ordre del dia.

- El Comitè d'Empresa, com és obvi i fins que no acabin les provocacions i maniobres obstruccionistes, no és reunirà al complet més enllà de l’estricament necessari.

- La relació de la secció sindical d’ UGT amb la de SATSE és molt positiva, amb intenció de col·laboració per ambdues bandes, amb un total respecte de l’autonomia de gestió de cada una de les parts.

Des d’UGT aprofitem per agrair a tothom per la seva participació en l'enquesta de satisfacció que vam fer la setmana passada a la vegada que us convidem a participar activament a l'Assemblea Informativa de Treballadors que farem els propers dies 3 i 4 de novembre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentario del lector