jueves, 26 de febrero de 2015

INFORMACIÓ SOBRE LA REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL COMITÈ D'EMPRESA

El passat día 24 de febrer va tenir lloc una reunió estraordinària dels membres del Comitè d'Empresa. Us fem arribar el seu comunicat:

NOTA INFORMATIVA
COMITÈ D’EMPRESA FUNDACIÓ PUIGVERT

Barcelona, 24 de febrer de 2015

El Comitè d’Empresa de la Fundació Puigvert, reunit el dia d’avui ha tractat i decidit els següents temes:

1-      Demanar a la direcció en quina mesura repercutirà en salaris l’increment de tarifes aprovat del 3,6% del Cat Salut.
2-       Presentació de la demanda de conflicte col·lectiu per estar en desacord amb les condicions de treball del 2015, segons mandat de les votacions del gener.
3-       Demanar reunió amb direcció per tractar de les jornades de treball del 2015.
4-       Demanar  reunió amb direcció per tractar aspectes relacionats amb la formació continuada
5-       Presentació de demanda per no haver presentat la direcció de recursos humans la documentació al CE de la modificació de condicions de treball del grup de treballadors de consergeria.
6-       Recordar a TOTS i TOTES els treballadors de la conveniència d’informar al Comitè d’Empresa de qualsevol modificació de les seves condicions de treball.
7-       També es recorda la conveniència de comptar amb una afiliació sindical de forma personal per tal de poder beneficiar-se de les respectives assessories jurídiques dels sindicats presents al Comitè (UGT, USOC, Metges de Catalunya i SATSE)

 CONTRA LA POR, INFORMACIÓ!!!

domingo, 15 de febrero de 2015

1eres jornades per portaliterers/zeladors que organitza la secció sindical de UGT Parc Taulí

Els nostres companys del Parc Taulí organitzen les primeres jornades gratuïtes per portaliterers/zeladors el proper 18 de març. Tobareu tota la informació clicant aquí

miércoles, 11 de febrero de 2015

CURSOS GRATUITOS PARA TRABAJADORES EN ACTIVO

La FSP de UGT ofrece una serie de cursos gratuitos para todos aquellos trabajadores y trabajadoras en activo. Estos cursos están dirigidos a profesionales con titulación universitaria, enfermeras, auxiliares de enfermería, técnicos superiores en imagen para el diagnóstico, técnicos medios en farmacia y parafarmacia y profesionales no sanitarios como celadores. 

Podéis hacer la inscripción a través de la web de la FSP 
http://www.forodeformacion.org/nuevoforo/cursos/cursosectores_estatal.asp

Ante cualquier duda os podéis dirigir a Marta  B. Luque (3ª Clínica, turno de tarde, equipo A) y Candi Servent (3ª Hospital, turno de mañana, equipo A).