jueves, 26 de febrero de 2015

INFORMACIÓ SOBRE LA REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL COMITÈ D'EMPRESA

El passat día 24 de febrer va tenir lloc una reunió estraordinària dels membres del Comitè d'Empresa. Us fem arribar el seu comunicat:

NOTA INFORMATIVA
COMITÈ D’EMPRESA FUNDACIÓ PUIGVERT

Barcelona, 24 de febrer de 2015

El Comitè d’Empresa de la Fundació Puigvert, reunit el dia d’avui ha tractat i decidit els següents temes:

1-      Demanar a la direcció en quina mesura repercutirà en salaris l’increment de tarifes aprovat del 3,6% del Cat Salut.
2-       Presentació de la demanda de conflicte col·lectiu per estar en desacord amb les condicions de treball del 2015, segons mandat de les votacions del gener.
3-       Demanar reunió amb direcció per tractar de les jornades de treball del 2015.
4-       Demanar  reunió amb direcció per tractar aspectes relacionats amb la formació continuada
5-       Presentació de demanda per no haver presentat la direcció de recursos humans la documentació al CE de la modificació de condicions de treball del grup de treballadors de consergeria.
6-       Recordar a TOTS i TOTES els treballadors de la conveniència d’informar al Comitè d’Empresa de qualsevol modificació de les seves condicions de treball.
7-       També es recorda la conveniència de comptar amb una afiliació sindical de forma personal per tal de poder beneficiar-se de les respectives assessories jurídiques dels sindicats presents al Comitè (UGT, USOC, Metges de Catalunya i SATSE)

 CONTRA LA POR, INFORMACIÓ!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentario del lector