lunes, 25 de noviembre de 2013

Informació sobre la reunió del 25/11/2013 entre Direcció i Comitè d'Empresa

En la reunió d’avui 25 de novembre de 2013, la Direcció ha presentat una proposta de negociació molt semblant a les retallades aplicades per l’empresa des del proppassat dia 10 d’agost de 2013 (burofax).
 
La propera reunió entre la Direcció i el Comitè està prevista pel proper dia 3 de desembre de 2013.
 
Us animem que ens feu arribar les vostres propostes per tal de poder-les aportar a la negociació.

6 comentarios:

  1. Animos y no dejemos q nos pisoteen mas, si hace falta huelga general q mas quiere !!!!!

    ResponderEliminar
  2. No podeu dir de quina proposta es tracta?

    Gràcies.

    ResponderEliminar
  3. no hace falta que nos quiten más. que se recorten los directivos que cobran un sueldazo. No queremos pasar hambre por su culpa

    ResponderEliminar
  4. Bona tarda i gràcies per la constància que teniu d'anar a unes reunions/negociacions que semblen no tenir cap altre motiu que constatar el desinterés de l'Empresa en arribar a un acord.
    Escolto molt a la gent en diferents unitats i torns i sembla que tothom està resignat a un increment de la jornada. Jo no. Penso que es podrai plantejar una ràpida enquesta, planta a planta, servei a servei, torn a torn, en la que es preguntés si la persona si oposa o no a aquest increment: potser esteu defensant una cosa que a la gent no l'importa si es fa o no. És a dir, oferir la possibilitat d'incrementar la jornada voluntàriament: qui ho vulgui que ho digui. També sobre el 5%. Sembla ser que la culpa de moltes desgràcies la tenim els que hem denunciat: doncs bé, facilitem a l'empresa dades de quina quantitat de persones cedeixen aquest 5% pel bé de la casa, i també les que estan disposades a cedir "l'equivalent a un 50% d'una gratificació extraordinària" (perquè la gent no sap que no tenim paga extraordinària, al menys jo tinc un sou anual dividit en 14 pagues).
    Amb aquestes xifres presentar-se a la negociació i oferir-ne el compromís d'aquestes persones a cedir aquests diners pel bé comú.
    Els que ens mantenim a la denúncia, jo proposo parlar i cedir un cert percentatge (al juliol es cedia un 15% del total), i ser flexible amb el cobrament: una part cada any fins liquidar el deute, però amb els interessos acumulats dels anys d'endarreriment.
    Si la Empresa necessita presionar a la Generalitat perquè aquesta ens aboni el deute que tingui, oferir-nos a acompanyar-los en aquest tràngol, amb el benentés que. si la Empresa no paga potser és perquè la Generalitat no li ha abonat el seu deute.
    Per últim, dir a la Empresa que si consultés/informés als treballadors sobre les seves intencions i cerqués pre-acords no es trobaria al davant d'una denúncia cada vegada que decideix una cosa. Així és com funcionen les coses a les empreses serioses: es cerca la sinergia dels treballadors, no l'aplastament o la coacció.
    Moltes gràcies i ànims a tot@s

    ResponderEliminar
  5. Per a Anónimo26 de noviembre de 2013 06:57: la proposta és la mateixa que l'aplicació del burofax que ja està aplicant menys el preu del menjador que l'abaixat a 3,5 € degut a que la gent no hi anava a dinar. Això es una mostra de que si fem pressió és pot aconseguir tot però és més senzill estar apàtic i tenir por que lluitar

    ResponderEliminar
  6. Lo del comedor lo han bajado porque no iba nadie a comer y perdían dinero. Por eso han tenido que apechugar, no es señal que la presión resulte en este caso, ya que eran por propios intereses de la empresa.

    ResponderEliminar

Comentario del lector