jueves, 6 de noviembre de 2014

Resposta a l'escrit IFP del dia 5/11/2014

SECCIÓ SINDICAL D’ UGT DE LA FUNDACIÓ PUIGVERT

INFORMACIÓ

Barcelona, 6 de novembre de 2014

Benvolguts/des companys i companyes,

Tal com us vam informar a l’assemblea de treballadors dels passats dies 3 i 4 de novembre, ens veiem obligats a continuar responent als continus atacs que rebem de l’agrupació IFP.

Sobre la seva última nota del 5 de novembre, convidem a IFP que, a part d’aportar proves sobre les acusacions de manipulació, engany i opacitat, procurin no obsessionar-se amb el President del Comitè, el tarannà negociador del qual desconeixen en absolut, tot recordant-los que qui negocia amb l’Empresa no és el President, sinó el Comitè d’Empresa.

Aprofitem per informar als nostres companys i companyes d’ IFP, com ja vam fer a l’assemblea i al blog per a tothom, que la mesa del nou Conveni, formada per Patronals i Sindicats, ja està en plena negociació i que el Comitè d’Empresa de la F. Puigvert, com bé saben, es reunirà amb la Direcció el dia 13 de novembre per iniciar les negociacions per assolir un pacte si no hi hagués Conveni a final d’any.

Els preguem doncs que, a part d’oblidar-se de la Secció Sindical d’ UGT, s’informin millor abans d’informar els treballadors.

Gràcies,

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentario del lector